GRAVIDFOTOGRAFERING i SKÅNE

MALMÖ | LOMMA | LUND | BJÄRRED

=

"En helt fantastisk fotograf!  Clara var otroligt skicklig på att få oss att känna oss bekväma framför kameran och bilderna hon tog var alldeles magiska. Hon lyckades verkligen ta bilder som kändes äkta och verkligen "vi". Jag är nästan lite kär i våra bilder".

Ingrid & Magnus

gravidfotografering i malmö & skåne

MALMÖ | LOMMA | LUND | BJÄRRED | LÖDDEKÖPINGE | HÖLLVIKEN

MALMÖ | LOMMA | LUND | BJÄRRED | LÖDDEKÖPINGE 

gravidfotografering i skåne

din gravidfotografering

 - en lyxig egoboost!

Du kommer att få en upplevelse där vi fokuserar på att ta fram din skönhet och dina känslor som blivande mamma. Så att du kan slappna av och bara njuta av att få känna dig bortskämd för en stund. Det är också ett perfekt tillfälle att involvera blivande pappan så att ni får ett fint minne och bilder på er tillsammans att se tillbaka på. Unna dig själv de bilder du drömmer om. Tillsammans skapar vi magi!
 

Graviditeten är en av de största händelserna i livet. En kort tid som aldrig kommer tillbaka. Fina bilder på din graviditet är något du aldrig kommer ångra.

Du kommer att få en upplevelse där vi fokuserar på att ta fram din skönhet och dina känslor som blivande mamma. Så att du kan slappna av och bara njuta av att få känna dig bortskämd för en stund. Det är också ett perfekt tillfälle att involvera blivande pappan så att ni får ett fint minne och bilder på er tillsammans att se tillbaka på. Unna dig själv de bilder du drömmer om. Tillsammans skapar vi magiska bilder!

Graviditeten är en av de största händelserna i livet. En kort tid som aldrig kommer tillbaka. Fina bilder på din graviditet är något du aldrig kommer ångra.

din gravidfotografering - en LYXIG EGOBOOST!

det här får du

Lyxig egoboost med 100% fokus på dig

En minnesvärd uppleveslse

Möjlighet att låna gravidklänningar

Fina fotoplatser i natursköna miljöer

Högupplösta och redigerade bilder


  

 Webgalleri där du väljer dina bilder hemma i lugn och ro

Vackert väder garanti
  

 Färdiga bilder inom 7 dagar
  

 Det här får du

En lyxig egoboost med 100% fokus på dig.  

En minnesvärd uppleveslse.

Möjlighet att låna vackra gravidklänningar.

Rekommenderade fotoplatser i natursköna miljöer.

Högupplösta och redigerade bilder.

Färdiga bilder levererade inom 7 dagar

Webgalleri där du själv hemma i lugn och ro väljer bilder och bildpaket.

Vackert väder garanti.

BILDURVAL

7 dagar efter fotograferingen får ni en länk till ert webgalleri med lätt redigerade bilder. Ni väljer hemma i lugn och ro de bilder ni vill ha. Inom 7 dagar efter ert urval lägger jag upp de färdigredigerade bilderna. När ni betalat slutsumman kommer ni kunna ladda ner bilderna.

boka datum

Runt gravidvecka 25-35 brukar vara bästa tiden för gravidfotografering. Vid bokning betalar du 500 kr som sedan dras av från slutsumman. OBS! Det är först när bokningsavgiften är betald som du har en garanterad tid. 

FOTOPLATS

För att få fina bilder är det viktigt med rätt ljus. Olika platser passar vid olika tidpunkter och årstider. Det är därför en fördel om du redan vid bokning uppger om du har några särskilda önskemål.

Välj bland flera vackra gravidklänningar, kjolar, toppar och accessoarer. Har du svårt att bestämma dig så kan jag ta med mig 3 olika klänningar så du kan välja på plats. Du hittar gravidkläderna HÄR.

gravidkläder

" Vi är otroligt nöjda med bemötandet och resultatet! Allt kändes så enkelt vid själva fotograferingen och vi kände oss jättebekväma.

Tina & Mohammad!

FOTOPLATS

BOKA DATUM

Runt gravidvecka 25-35 brukar vara den bästa tiden för en gravidfotografering. Vid bokning betalar 500 kr i bokningsavgift som sedan dras av från slutsumman. OBS! Det är först när bokningsavgiften är betald som du har en garanterad tid.

För att få fina bilder är det viktigt med rätt ljus. Olika platser passar vid olika tidpunkter och årstider. Det är därför en fördel om du redan vid bokning uppger om du har några särskilda önskemål.

Välj bland flera vackra gravidklänningar, kjolar, toppar och accessarer. Jag brukar rekommendera 2 ombyten. Har du svårt att bestämma dig så kan jag ta med mig 3 olika klänningar så du kan välja på plats. Du hittar gravidkläderna HÄR.

 GRAVIDKLÄDER

BILDURVAL 

7 dagar efter fotograferingen får ni en länk till ert webgalleri med lätt redigerade bilder. Ni väljer hemma i lugn och ro de bilder ni vill ha. Inom 7 dagar efter ert urval lägger jag upp de färdigredigerade bilderna. När ni betalat slutsumman kommer ni kunna ladda ner bilderna.

Bästa tiden för gravidfotografering brukar vara runt gravidvecka 25-35, då är magen härligt rund och fin. Men ni är alltid varmt välkomna att göra gravidfotografering hos mig när ni önskar. Det viktigaste är att du känner dig fin.  


Inför gravidfotograferingen väljer vi ut den bästa platsen utifrån era önskemål. Jag brukar göra fotograferingarna ca 1-2 timmar före solnedgång då ljuset är som allra finast. Jag fotar endast kvällar och helger.

när bör vi boka?

VILKEN tid & plats?

vad händer vid dåligt VÄDER?

För att alla era bilder ska hålla högsta kvalité, bokar vi helt enkelt in en ny dag om det inte skulle vara bra väder och det kostar självklart inget extra. 

vanliga frågor & svar

Jag har flera gravidklänningar att låna ut till dig som bokar en gravidfotografering hos mig. Klänningarna är gjorda i stretchigt tyg som passar de flesta. Vill du bli fotograferad i egna kläder går det naturligtvis lika bra. Du hittar alla gravidkläderna HÄR.


får ÄLDRE SYSKON vara med?

vad ska jag ha på mig?

Självklart! Din partner och barn är mer än välkomna att vara med! Vi börjar med bilderna där barn ska vara med medan de är pigga och glada. Ta gärna med något de kan roa sig med under tiden jag fotograferar dig och din partner.

Ca 7 dagar efter fotograferingen får ni en länk till ett webgalleri där ni hemma i ugn och ro, väljer vilka bilder ni vill ha. Bilderna har en lätt grundredigering och jag gör därefter en slutredigering av era valda bilder. Ni favoritmarkerar bilderna med ett hjärta i galleriet. Efter er inbetalning får ni en nedladdningslänk till era färdiga bilder.

Jag sparar dina bilder som back-up i 6 månader, men ladda gärna ner dem direkt när de är klara. De bilder som inte köpts brukar jag inte spara då det snabbt skulle bli platsbrist. 

HUR LÄNGE SPARAS MINA BILDER?

HUR GÅR BILDURVALET TILL?

HUR LÅNG ÄR VÄNTETIDEN?

Jag brukar vara fullbokad ca 6-8 veckor fram så boka gärna så snart som möjligt för att säkert få en tid. Under 2021 kommer jag endast ta begränsat antal bokningar.

KAN JAG KÖPA OREDIGERADE BILDER OCKSÅ?

Jag är mån om att välja rätt fotoplats, ljus, kläder, etc för bästa resultat och lägger mycket tid på redigeringen. Bildredigeringen är gjord i min unika bildstil och jag säljer därför endast färdigredigerade bilder. Priset för bildpaketen inkluderar inte bara bilderna utan också själva fotograferingen och allt arbete 

vad ska jag tänka på vid framkallning?

Om du vill göra album eller förstoringar kan jag varmt rekommendera Crimson.se och Saal Digital.se. som har superfina album!

OBS! Se till att välj "Rör inte min bild" eller oavsett var du beställer dina produkter. De flesta företag lägger på sin egen redigering om man inte aktivt väljer bort detta och då bilderna redan är redigerade kommer det se knasigt ut.

"En helt fantastisk fotograf! Clara var otroligt skicklig på att få oss att känna oss bekväma framför kameran och bilderna hon tog var alldeles magiska! Hon lyckades verkligen att ta bilder som kändes äkta och verkligen ”vi". Jag är nästan lite kär i våra bilder." 

Ingrid & Magnus

NÄR BÖR VI BOKA?

FÅR PARTNER & BARN VARA MED?

Jag har flera vackra gravidklänningar att låna ut gratis till dig som bokar en gravidfotografering hos mig. Klänningarna är gjorda i stretchigt tyg som passar de flesta. Vill du bli fotograferad i egna kläder går det naturligtvis lika bra. På sidan med gravidkläder hittar du översikt över alla gravidkläderna. Du hittar gravidkläderna HÄR.

Den bästa tiden för gravidfotografering brukar vara runt gravidvecka 25-35, då är magen härligt rund och fin. Men ingen graviditet är den andra lik och jag har även fotograferat gravida bara några dagar före BF. Det viktigaste är att DU känner dig fin. 

Jag är mån om att välja rätt fotoplats, ljus, kläder, etc för bästa resultat och lägger mycket tid på redigeringen. Bilderna i galleriet är noga utvalda och har en grundredigering. Jag gör sedan den stora redigeringen av era valda bilder. Bildredigeringen är gjord i min unika bildstil och jag säljer därför endast färdigredigerade bilder.

Självklart! Din partner och barn är mer än välkomna att vara med! Jag förevigar gärna kärleksfulla bilder på hela familjen. Jag brukar börja med bilderna där barnen ska vara med medan de är pigga och glada. Ta gärna med något som de kan roa sig med sedan under tiden jag fotograferar dig och din partner. 

För att alla era bilder ska hålla högsta kvalité, bokar vi helt enkelt in en ny dag om det inte skulle vara bra väder och det kostar självklart inget extra. 

HUR LÅNG ÄR VÄNTETIDEN?

vad händer vid dåligt väder?

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

KAN JAG KÖPA OREDIGERADE BILDER OCKSÅ?

Inom 7 dagar efter fotograferingen får ni en länk till ett webgalleri med lätt redigerade bilder, där ni väljer hemma i lugn och ro vilka bilder ni vill ha. Ni kan favoritmarkera bilderna med ett hjärta i galleriet. 

VILKEN TID & PLATS?

Inför gravidfotograferingen väljer vi tillsammans ut den bästa platsen utifrån era önskemål. Jag brukar göra fotograferingarna ca 1-2 timmar före solnedgång då ljuset är som finast. Jag gör alla fotograferingar utomhus, året runt.

NÄR & HUR LEVERERAS BILDERNA?

Jag brukar vara fullbokad ca 6-8 veckor framåt så boka gärna så snart som möjligt för att säkert få en tid när du önskar.

vad SKA JAG HA PÅ MIG?

BEHÖVER VI VÄLJA BILDPAKET I FÖRVÄG?

Ni behöver inte välja bildpaket innan fotograferingen utan ni kan välja bildpaket när ni fått leverans av bilderna i ert galleri:)

VAD SKA JAG TÄNKA PÅ VID FRAMKALLNING?

Jag kan varmt rekommendera Crimson.se för framkallning och förstoringar och Saaldigital.se för fotoalbum. OBS! Välj alltid "rör inte min bild" oavsett var du framkallar annars läggs extra redigering på.

Att tänka på

Ha gärna ljusa underkläder på dig. 

Var noga med solcreme så du undviker ojämn solbränna. 

Ta gärna med hårnålar om du har håret utsläppt, då det kan blåsa vid stranden. 

Om ni har barn med er så se till att de har varma kläder att värma sig med direkt efter bilderna, te x en tjock stickad tröja.

Till din sambo och barn är det fint om de har ljusa enfärgade kläder. Undvik mörka färger upptill men mörka byxor går bra.Ha gärna ljusa underkläder på dig.

Var noga med solcreme så du undviker ojämn solbränna.
  
Ta gärna med hårnålar om du har håret utsläppt, då det kan blåsa vid stranden.

Om ni har barn med er så se till att de har varma kläder att värma sig med direkt efter bilderna te x en tjock stickad tröja.

Till din sambo och barn är det fint om de har ljusa enfärgade kläder. Undvik mörka färger upptill men mörka byxor går bra.Att tänka på

din investering

FOTOPAKET 1

FOTOPAKET 2

FOTOPAKET 3

1 timmes fotografering

5 st högupplösta & redigerade bilder

Leverans av färdiga bilder inom 7 dagar

2 ombyten med gravidkläder

Webbgalleri med bilder för urval

Vackert väder garanti

 


 


   

 
1 timmes fotografering 

10 st högupplösta & redigerade bilder

Leverans av färdiga bilder inom 7 dagar

2 ombyten med vackra gravidkläder

Webbgalleri med bilder för urval

Vackert väder garanti


 


 


   

 
4000 kr

1 timmes fotografering 

20 st högupplösta & redigerade bilder

Leverans av färdiga bilder inom 7 dagar

2 ombyten med vackra gravidkläder

Webbgalleri med bilder för urval

Vackert väder garanti


 


 


   

 
3500 kr

3000 kr

"Jag kan varmt rekommendera Clara som fotograf! Fantastisk med barn, effektiv och fick oss att känna oss bekväma under hela fotograferingen. Vi är dessutom otroligt nöjda med slutresultatet! "

EMILIA & VIKTOR

1 timmes fotografering

10 st högupplösta bilder

2 ombyten med vackra gravidkläder
  
Leverans av färdiga bilder inom 7 dagar

Webbgalleri med bilder för urval

Vackert väder garanti

4000 kr

 1 timmes fotografering

20 st högupplösta bilder

2 ombyten med vackra gravidkläder

Leverans av färdiga bilder inom 7 dagar

Webbgalleri med bilder för urval 

Vackert väder garanti

FOTOPAKET 3

FOTOPAKET 2

1 timmes fotografering

5 st högupplösta bilder 

2 ombyten med vackra gravidkläder

Leverans av färdiga bilder inom 7 dagar 

Webbgalleri med bilder för urval

Vackert väder garanti

FOTOPAKET 1

3000 kr

din investering

3500kr

hello

För att graviditeten är ett minne för livet

Skicka din bokningsförfrågan här

KONTAKT

hello

TA KONTAKT

För att graviditeten är ett minne för livet

Skicka din bokningsförfrågan